Trysil Byggsystem AS har stolt tradisjon i Trysil gjennom mange år. I forbindelse med at Trysil Skog ble solgt til Moelven-konsernet startet en gjeng av gutta med elementproduksjon i lokaler hos Trysil Skog. Helt fra begynnelsen har det vært fokus på lokale råvarer og lokal arbeidskraft. Dagens Trysil Byggsystem AS ble startet etter at det gamle firmaet gikk konkurs i 2011. Flere av kara som var med fra starten jobber her fortsatt. Bedriften sitter på mye kunnskap rundt elementproduksjon og tømrerfaget, men har også etterhvert hentet inn kompetanse på betong. Vi har også vår egen produksjon av takstoler. I Trysil Byggsystem AS sin fabrikk har vi ingen helautomatiske linjer. Her er vi lokale arbeidsfolk som bygger elementene til huset eller hytta di. Vi er veldig fleksible, og kan produsere det meste.

Vi er stolte over at de aller fleste av våre ansatte har fagbrev i tømrerfaget eller produksjonsteknikk. Vi har selvsagt til enhver tid lærlinger med på laget.

Trysil Byggsystem AS er kommunens største entreprenørbedrift, vi er i dag ca 50 ansatte hvorav 4 lærlinger.

Våre ansatte utgjør kjerneverdien i bedriften.
Vi har et utviklende og godt arbeidsmiljø og alle setter sin ære i å levere kvalitetsprodukter til avtalt tid.
Vi legger sterk vekt på kvalitet i alle ledd i bedriften og har interne kvalitetskontroller som en naturlig del av våre rutiner.
Trysil Byggsystem ansatte

I Trysil er vanligvis vintrene lange, kalde og vinterdagene er korte. Sommeren er kort, hektisk og har av og til varme dager og netter. Akkurat dette klimaet gir treets struktur en helt spesiell karakter. Treet vokser sakte, får tette årringer og tette fibre. Trysilregionen har derfor en av landets største reservoarer av slik skog med prima kvalitet. Ikke rart at den gamle bedriften Trysil Tre lot seg markedsføre under mottoet, ”det er bjørnestyrke i Trysiltre!”

Med lange tradisjoner i hogst og uttak sørger det lokale sagbruket, Moelven Trysil, for at våre materialer i all hovedsak kommer fra skogen i vår nærhet. Det er et kortreist og miljøriktig produkt!

Trysil Tre

Vi vet hva som kreves og hva som fungerer i Trysil. Vi bor her og ønsker å gi deg et solid lokalt produkt som gjør at du vil trives – sammen med oss!

PRIMA KVALITET – EN SELVFØLGE!

 

Trysil Tre Moelven

Trysil Byggsystem AS er stolte av å være fra Trysil. Vi etterstreber å bruke så mye som mulig av den kompetanse og de ressurser som finnes i Trysil. Vi har godt samarbeid med mange lokale bedrifter, og har som målsetning å skaffe og bidra til grunnlag for flest mulig arbeidsplasser i Trysil.

Trysil Byggsystem AS er veldig allsidige. Vi løser det meste, alt fra oppdrag som tar noen få timer til store prosjekter på flere år.

Trysil 860 vinterbilde